A KENDO világszerte az egyik legdinamikusabban fejlődő márka a szerszámkereskedelmi piacon, mivel gondosan kialakított választéka rendkívül közkedvelt a szakemberek és a barkácsolás szerelmesei számára egyaránt. A vállalati célkitűzésük egyszerű, hisznek abban, hogy egy jó eszközre mindig szükség van a hatékony és eredményes munkavégzéshez. Filozófiájuk megtestesül már a márkanévben is - KENDO - I can do it! - Meg tudom csinálni!

A KENDO márkanév egy olyan választékot takar, amelyet az innovatív gondolkodás és termelés határoz meg. A siker kulcsa, hogy magas minőségű eszközök nemzetközi szabványok szerinti gyártására, forgalmazására koncentrálnak, amelyek megfelelő teljesítményt, kényelmet, egyedi megjelenést és egyben széles vevőközönség számára megfizethető árat kínálnak. A termékek szigorú minőségellenőrzési eljárásokon mennek keresztül annak érdekében, hogy megfeleljenek az ügyfelek által támasztott magas elvárásoknak.

A ZOMKO Kereskedelmi Kft-nél büszkék vagyunk arra, hogy cégünk 2023. novembertől immár új otthont adó és egyben kizárólagos képviseletként üdvözölheti a KENDO-t a magyar szerszámkereskedelmi piacon.

Bízunk benne, hogy ezen együttműködés eredményeként az Önök megelégedésére is szolgáló széles és folyamatosan bővülő kínálatot tudunk biztosítani kéziszerszámokból, szakipari szerszámokból, fúró- és mérőeszközökből, valamint számos új, a szortimentünkben eddig nem szereplő kiegészítő terméket is bemutathatunk Önnek. Az igényes csomagolási megoldások révén a szortiment minden darabja egységes, valamint kiválóan támogatja a bolti és webes értékesítési csatornákat.

Webáruházunk kínálatában az új KENDO termékeket a lehető legtöbb termékinformációval láttuk el, nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő műszaki tartalomra és a felhasználás jellegére egyaránt, melyek megkönnyítik és segítik a választást.

Esztétikus, figyelemfelhívó és megfelelő áttekintést biztosító boltberendezési megoldásokkal állunk rendelkezésére. Megrendelésével, kérdésével kérjük, forduljon bizalommal illetékes értékesítő kollégánkhoz vagy vevőszolgálatunkhoz.

A termékek már elérhetőek webáruházunkon keresztül az alábbi linken.