WIHA SpeedE

CSAVAROZZ GYORSAN - SZERELJ ÉRZÉSSEL.

Képzeljen el: egy csavarhúzót, amellyel kétszer olyan gyorsan végzi a munkáját. Egy elektromos csavarozó segédeszköz, amely megszabadítja a szakembert a kellemetlen csavarozástól, meghagyva a kézierővel történő, csavarmegszorítás lehetőségét.. Túl jó, hogy igaz legyen? Semmi esetre sem.

Az első E-csavarhúzó a Wiha-tól

WIHA SpeedE

Egy elektromos csavarozó segédeszköz, amely megszabadítja a szakembert a kellemetlen csavarozástól, viszont átadja a csavar kézi megszorításának kellemes érzését. Ideális menetes csavarokhoz és érzékeny csavarozási eljárásokhoz.

Bemutató videók

 

Nem kérdés: a speedE® mindenki számára egy valódi forradalom, aki csavarhúzót használ. A speedE® segítségével gyorsabb, hatékonyabb és egészségesebb munka közben is.


WIHA SpeedE

EGY SZERSZÁM, SZÁMOS ELŐNY.

Gyors, hatékony, kontrollált: a speedE® a kis csoda tele előnyökkel, amelyekből a napi munkavégzés során mindenki profitál. Mint minden Wiha szerszám, így ergonómiailag a speedE® is példás kialakítású – nem véletlenül ajánlják az AGR által minősített orvosok és fizioterapeuták.


WIHA SpeedE


3 LÉPÉS EGY MOZDULATBAN.

Takarítson meg időt okosan! A speedE® segítségével három lépés végezhető el egy mozdulattal, így legalább kétszer olyan gyors, mint egy hagyományos csavarhúzó. 
- Gyors, elektromos behajtás
- Automatikus anyagvédő funkció 0,4 Nm elérése esetén
- Kézi rögzítés egy finom mozdulattal


NAGYOBB SEBESSÉG MINDEN TÍPUSÚ CSAVAROZÁS ESETÉN.

Ipar, háztartás, szerviz és karbantartás vagy feszültségvezető alkatrészeken végzett munka: Legyen szó bármely területről – a speedE® gyarkolatilag minden csavarozási feladathoz ideális szerszámnak bizonyul. Legyen szó finom csavarozásról, hosszú csavarokról vagy rendkívül sok csavarról: Az e-csavarhúzóval minden szakember gyorsabban elvégzi a munkát.



Ismerje meg a legújabb WIHA SpeedE® E-csavarhúzókat és kiegészítőit webáruházunk kínálatában az alábbi képre kattintva!

WIHA SpeedE