HADIK Rallye Team - Ford Fiesta R5 Evo

A ZOMKO név ismertebbé tétele érdekében új területen hirdetjük cégünket ez év áprilisa óta.

Olyan területet választottunk ahol magas szintű, professzionális munkát végeznek, hiszen mi magunk is erre törekszünk.

Ez a Magyar Rallye Bajnokság, azon belül pedig a HADIK Rally Team-et (http://www.hadikrallye.hu/) választottuk partnerként.

A HADIK Rallye Team (Hadik András - Kertész Krisztián, Ford Fiesta R5 EVO) több éve már magasszintű, elhivatott munkát végez nap mint nap, a jó eredmény elérése érdekében.

HADIK Rallye Team - Ford Fiesta R5 Evo

Most, hétvégén rendezték meg a 22. Miskolc Rallye-t, ahol nagy várakozással Hadik András és csapata is elindult. Jogosan bíztak a jó eredményben, hiszen az elmúlt versenyen is jól teljesítettek (11. Eger Rallye: abszolút értékelés 4. helyén zárták, ami az ORB 2., valamint a Szlovák Bajnokság abszolút 3. helyét jelentette), Miskolc pedig hazai pálya.

Jól kezdték a versenyt, és minden adva volt a végső, kiváló eredményhez is. Nagyszerű teljesítménnyel megnyerték a második gyorsasági szakaszt, a miskolci egység Lyukóbánya és Parasznya között több mint három másodperccel volt gyorsabb ifj. Tóth Jánostól, és további egytizeddel a harmadik helyen zárt ifj. Kiss Lászlóhoz képest. A fiatal miskolci tehetség ezen a szakaszon megelőzte többek között Kazár Miklóst, Herczig Norbertet és a hatodik helyre befutott Rongits Attilát is.

Azonban ez egy technikai sport, és mint ilyen gyakran előfordulhatnak váratlan események. Sajnos ez Miskolcon bekövetkezett. Az R5-ös Ford Fiesta műszaki hiba miatt leállt, így nem tudták befejezni a versenyt.

Reméljük, és szurkolunk, hogy a következő versenyen összejöjjön a jó eredmény!